O to ja wezmę Punto żony i zrobimy zlot aut naszych kobiet
Spis modyfikacji za pomocą VCDS-a wraz z opisem.
Zwiń
X
-
Spis modyfikacji za pomocą VCDS-a wraz z opisem.
Krótko teściowie i na temat.
Link do strony z opisami
-
-
nic tylko drukować albo przenieść na octaviaclub, dołaczyć do tutaj obecnych a wtedy nawet bindownica by się przydała :roll:
w sumie z czasem można by pomysłeć o stworzeniu rozdziałów poświęconych każdemu sterownikowi (przynajmniej elektryki) z osobna--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
Dla mnie te tematy sa zupełnie bez sensu skoro mamy do dyspozycji "pomocnika" kodowania w którym wszystko dokładnie jest opisane i jedyne co trzeba zrobić to KLIK .. chyba tylko ktoś kto nie umie czytać sobie nie poradzi..Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkDla mnie te tematy sa zupełnie bez sensu skoro mamy do dyspozycji "pomocnika" kodowania w którym wszystko dokładnie jest opisane i jedyne co trzeba zrobić to KLIK .. chyba tylko ktoś kto nie umie czytać sobie nie poradzi..
Komentarz
-
-
a dodatkowo niektóre funkcje wymagają jednoczesnej aktywacji innych (pochodnych lub powiązanych) lub tych samych opcji/funkcji ale położonych w innych bajtach,
Zatem jak komuś się nie chce za dużo czytać czy też samemu odkrywać/przedzierać to klarowne wskazówki są jak znalazł.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN